Pardoseli trafic

Despre noi

Atunci cand vreti sa demarati o afacere serioasa, cu siguranta aveti nevoie de un contabil sau de o firma de contabilitate, pentru a functiona in conditii bune.
Recomandam insa, analizarea unei liste de firme contabilitate Bucuresti, care sa va ajute sa beneficiati de servicii cu experienta, in interesul companiei dumneavoastra. Inainte de alege firma care se va ocupa de cea mai importanta zona a afacerii dumneavoastra: banii, va propunem sa fiti atent la urmatoarele aspecte:

 Experienta, este foarte importanta. Avand o reputatie si o experienta vasta, veti beneficia de servicii de calitate pentru afacerea ta. Daca portofoliul firmei cuprinde clienti din diverse domenii de activitate sau chiar asemenator cu cel al firmei dvs, aceasta va constitui un avantaj.
 Asigurati-va ca firma de contabilitate la care apelezati este membru CECCAR activ ( acest lucru se poate verifica pe site-ul CECCAR, introducand numarul de inregistrare al contabilitului sau firmei de contabilitate)
 Recomandare – mai ales daca aceasta vine de la prieteni sau persoane cunoscute, care au mai colaborat cu acea firma.
 Comunicarea, este la fel de importanta. Consideram ca o personalul unei firme de contabilitate trebuie sa aibe abilitati de comunicare, esentiale, intr-un astfel de domeniu. Sa va poata raspunde la email si telefon, intr-un timp util, sau sa foloseasca un limbaj pe intelesul dumneavoastra; acesta sunt iar cateva criterii de care ati vrea sa tineti cont.
 Costul – verificati tarifele mai multor firme de contabilitate Bucuresti si alegeti pe cea care se incadreaza bugetului tau. Tarifele se pot negocia si in functie de volumul de munca.

Acestea sunt doar cateva din sugestiile noastre de care va recomandam sa tineti cont atunci cand decideti sa apelati la o firma de contabilitate Bucuresti.
In alegerea celor mai bune servicii de contabilitate Bucuresti, venim in ajutorul dumneavoastra, oferindu-va toata gama de servicii contabile.

   
 

Profil firma

Nume firma:

Cod fiscal:

Tip afacere:

Persoana de contact:

Adresa:

Telefon:

Website:

Amic Line SRL

22827867

Prestari servicii

Daniel Constantin

B-dul Camil Ressu, nr. 3, bl.13 A, sc. C, et. 8, ap. 122, Bucure�ti, Bucure�ti , Bucuresti

0766934388

http://amicline.ro/